Projekt SladkéUmění.cz, který jsem založila na myšlence poskytnout zákazníkovi prvotřídní a poctivé produkty, z kvalitních surovin a skvělé služby pro každého na míru, což jsem na našem trhu sama postrádala.
Plný žaludek je silnou oporou básnictví, z prázdného žaludku sotvakdy vyklíčí nějaký cit.
- Jerome Klapka Jerome
I já sdílím citát tohoto autora neb vím, že dobrým jídlem lze vyjádřit mnohé. Také vím, že „bez práce nejsou koláče“ a „má práce je mým chlebem“. Svou práci nadevše miluji a snažím se do ní vložit vždy kus mého já. Přistupuji k životu i k práci s pokorou a pílí, abych pro Vás připravila vždy jen to nejlepší.
Je-li vůbec něco smutnějšího než zneuznaný génius, je to nepochopený žaludek.
- Honoré de Balzac
Ano, každý jsme originálem a tak máme i individuální potřeby, přesvědčení a také chutě. Proto bych i já ráda přispěla svou prací a pomohla tak lidem se i tady u nás dostat k tomu, co je jinde po světě již běžné a dostupné. Mluvím o problematice sortimentu pro osoby citlivé na různé druhy surovin, alergiky, vegany nebo zkrátka pro všechny, co si zakládají na tom, co jedí a snaží se stravou příznivě přispět ke zdraví svému a svých dětí.
Sama se stravuji velmi střídmě a vegansky, ale i já občas ráda mlsám a tak jsem si vzala za své poslání tvořit a vyvíjet dobroty pro NÁS všechny, co se z jakýchkoli důvodů ve své stravě a životním stylu nějak omezujeme či vyhrazujeme.
Stále se vzdělávám a čerpám inspiraci a zkušenosti. Intenzivně se zabývám problematikou potravin, vyhledávám články, snažím se nacházet nové suroviny a zajímavé kombinace, sleduji celkové dění v oblasti gastronomie v Čechách i v zahraničí.
To nejdůležitější jsem získala a dosáhla hlavně díky své píli, tvrdé práci, neustálému vzdělávání, úplné oddanosti a víře v práci, kterou vykonávám. Kromě těchto důležitých zkušeností jsou tu ještě ty tzv. nepřenosné, které jinak než zkouškou ohněm nezískáte. Odešla jsme je tedy získat rovnou do víru podniků velkých jmen jako jsou:
La Petite France
Jako Executive Chef Pastry (šéfcukrářka) jsem měla na starost nejen rozběh nové cukrářské výroby ale i její správný chod. Taktéž jsem zde navázala celou řadu důležitých kontaktů jak s dodavateli, tak s dalšími zajímavými lidmi z oboru, s nimiž spolupracuji dodnes.
Café & Restaurant Slavia
V tomto podniku věhlasného jména jsem působila jako Executive Chef Pasty (šéfcukrářka), kde jsem měla na starosti vše, co se od mé pozice očekávalo. Byla to zkušenost náročná nicméně velmi cenná a klíčová pro mé další působení v tomto oboru a díky níž jsem měla tu čest poznat zajímavé a zkušené profesionály ze světa vysoké gastronomie.
Eska Karlín – Ambiente Restaurants
Nyní mě můžete najít i v tomto novém podniku otevřeném sítí luxusních restaurací Ambiente Restaurants. Určitě Vám doporučuji jej vyzkoušet, stojí to za to ☺.
Doufám tedy, že své chuťové kanálky svěříte do mých rukou a velmi se těším na Vás i Vaše přání ☺. Největší odměnou nechť je mi poté Vaše spokojenost.
Epson, Nestlé či Mary Key, i pro tyto klienty jsem měla možnost tvořit své sladké umění :).
Můj příběh
Zajímá Vás, jak to všechno začalo? Kde všude ochutnali mé dorty nebo co o mně napsali mí zákaznící?
Podívejte se do sekce O mně.
Fotogalerie z akcí
Podívejte se na fotografie, kde se mé dorty objevily.
Často u nás hledáte
©opyright Sladké-Umění.cz